• VKontakte
  • Twitter
  • RSS

Ковель – величне місто з неймовірною історією

Якщо ви давно мрієте відвідати найпотаємніші куточки України, розпочніть своє знайомство з історією величного та старовинного міста Ковель, що на Волині. 

Мальовничий Ковель славиться 700-літньою історією. Археологи довели поселення мідно-кам’яної доби на території міста. Адже тут було знайдено знаряддя праці з каміння, списи з бронзовими наконечниками, римські монети. Легенда оповідає, що першим мешканцем містечка став коваль, який створив меч для князя Данила Галицького. Саме на честь майстра й було названо славетне місто Ковель. Свого часу тут правили князі Сангушки, князь Андрій Курбський, королева Бона. 1581 року польський король Сигізмунд І надає місту Магдебурзьке право. На гербі Ковеля прослідковуються контури веж замку і підкови, що символізують щастя і достаток.

На жаль, не всі архітектурні споруди збереглися до цього часу, проте деякі з них створюють окрасу міста. Наприклад, Ковельський міський культурно-просвітницький центр – справжня гордість городян. Раніше на місці цього приміщення знаходилась аптека Фрідріксона. Сьогодні Ковель – важливий залізничний вузол. Розпочалось будівництво залізниці 1870 року. Місто стає важливим осередком Волинської губернії. 1907 року було збудовано вокзал за проектом відомого, неперевершеного архітектора Олександра Вербицького. Звичайно, ми вказали не всі пам’ятки історії Ковеля. Неможливо віднайти правильних слів, щоб описати значимість та красу міста. Відвідуйте славний Ковель, дізнавайтесь різноманітні цікавинки та насолоджуйтесь неймовірною чарівністю Західного Полісся. Бажаєте віднайти готелі в Ковелі, які стали своєрідною окрасою старовинного міста? Ми залюбки вам допоможемо.

Перерахувати усі готелі неможливо, але запевняємо: де б ви не вирішили зупинитися, вас завжди радо зустрінуть та забезпечать комфортні умови впродовж усієї вашої відпустки. Цінова політика залежить від місця розташування готелю, а також від кількості зірок. Кімнати оснащені новими меблями, в номерах наявна ванна кімната. Просторі номери подарують тиху та спокійну атмосферу,  забезпечать затишний та спокійний відпочинок після довгої, важкої дороги. Пропонуємо вашій увазі готелі в Ковелі, які користуються найбільшою популярністю серед туристів: «Лісова пісня», «HotelComfort», «ShelterClubHotel&Spa», «Золота підкова». Запрошуємо вас відвідати неймовірне містечко. Тут ви відчуєте себе не лише почесним гостем, а частинкою душі загадкового Ковеля.

Комментарии:

Интересная статья? Поделись с друзьями.

Мир24

Новости России и Украины, события в странах СНГ и в мире

добавить на Яндекс