• VKontakte
  • Twitter
  • RSS

До чого призвела конкуренція серед забудовників на ринку нерухомості

Як відомо, здорова конкуренція тільки сприятливо діє на розвиток ринку, будь-якого. 

Він оживає та процвітає. Саме це сталося у забудовників, конкуренція змусила їх більше приділяти уваги якості своїх проектів.

Покупці сьогодні готові платити запитувані гроші за нове житло, але вони хочуть, щоб в цю суму входила не тільки багатофункціональне планування, але й зручна прибудинкова інфраструктура. Наприклад, інфрастраструктура новобудови ЖК Семіцвіт https://semycvit.com/Infrastructure/ містить велику кількість об'єктів, що підтримують комфортне проживання на цій території.

Раніше будівельні компанії робили перші поверхи нежитловими, так щоб в них можна було розмістити перукарні, хімчистки, магазини. Продаючи або здаючи їх в оренду, забудовник підвищував та підтримував конкурентоспроможність свого об'єкта. Але сьогодні цих заходів недостатньо, оренда просіла, а покупець пішов вимогливий.

Тепер він хоче, щоб поряд з будинком можна було б відпочити, зайнятися спортом, вибратися на пікнік, оздоровитися, припаркуватися, весело провести час, а також піти в школу, в садок або на працю. Пройшли ті часи, коли попит мала точкова забудова, втиснули будинок в спальний район та й добре. Сьогодні покупцеві цікаві житлові комплекси з якісною архітектурою, якісним середовищем та якісною інфраструктурою.

Також конкуренція збільшила кількість квартир з авторськими планувальними рішеннями, що сприяють об'єднанню сім'ї. Наприклад, часто зустрічаються планування, де кухні з'єднані з вітальнями. Забудовники так і кажуть: ми зводимо не багатоповерхівку, а пам'ятник дружній атмосфері, символ комфортного життя. Звичайно, це рекламні слогани, але так приємно чути, що про тебе піклуються.

Таким чином покупці, вибираючи комфорт та атмосферу, показують забудовникам, що для них головне, стаючи законодавцями трендів й тенденцій. Той з девелоперів, хто задовольняє поточний соціальний запит, і стає конкурентоспроможним на ринку, його квартири розкуповуються прямо з котловану.

Комментарии:

Интересная статья? Поделись с друзьями.

Мир24

Новости России и Украины, события в странах СНГ и в мире

добавить на Яндекс